Avisudklip mm.

Her kan du se avisudklip fra mit liv som kunstner.
Desvære kan du ikke læse hvad der står (arbejder på sagen)
Jeg har også lagt andre billeder ind, som har en hel speciel historie.
 

 

Som 13årig deltog jeg i en konkurrence om at komme på forsiden af en lille jubilæumsbog som Evangelisk Børnemission udgav i forbindelse med deres 50 år i DK.
Vægmaleriet på Sommersted Efterskole
Denne side er fra Jyske Vestkysten. Ferniseringen af væggen blev afholdt i aug. 2000. Jeg blev færdig med væggen midt i sommerferien, og nu var jeg ikke selv elev på skolen mere. Faktisk måtte jeg flyve hele vejen hjem fra Norge, for at præsentere væggen. Jeg var 17 år på det tidspunkt og skulle være au-pair i Norge et år - så det var lidt vildt pludselig at blive ringet op af forstanderen "Kan du komme til DK, vi vil gerne holde en fernisering af din væg? - vi betaler flybilletten." Det siger man jo ikke nej til...
Sønderhal Udstillingen 2001
Jeg lavede lærhovedet (Selvportrættet) på aften kunstskole mens jeg boede i Norge. Da jeg kom hjem udstilte jeg det på Sønderhal Udstillingen (Auning, Djursland)
Maleriet der rejste til Honduras
Min storebror Arne Kristensen arbejder for en organisation der hedder Viva Network (Leve Børnene) som hjælper gadebørn i forskellige dele af verden. Min storebror fortalte en Honduransk pige om sin lillesøster Maria, - Hun sendte en cd med Arne hjem som jeg skulle have, og jeg malede dette maleri som tak - da Arne rejste til Honduras igen havde han det med til hende.
Malet i Frankrig
Tilbage til efterskolelivet. I 1999 var vi allesammen på Stor-tur til Frankrig. Dette maleri er malet med pastelkridt i campingvognen, nær Sct. Tropez. Jeg kikkede efter et af de mange postkort jeg havde købt. Dette er en gade fra den berømte by.
Performance i Norge
Jeg lærte hurtigt at snakke norsk - men dem jeg gik på kunstskole med ville så gerne høre når jeg snakkede dansk - så min underviser fandt på en performance (levende kunst om man vil): Jeg skulle sidde på en stol foan dem allesammen, ringe til min kæreste i Danmark og fortælle at jeg elskede ham. "I just call to say I love you." kaldte vi "kunstværket." Det var grænseoverskridende med der kom nogle seje fotos ud af det.
Overskrift 1

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.02 | 23:02

Du er meget talentfuld

---------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
29.03 | 15:48

Hej Maria. Fantastisk hjemmeside vedr. bogen med bordvers. Jeg ville sende et bordvers ind, men den vil ikke godkende den, før jeg har vedhæftet et billede...

...
12.12 | 21:43

Hej Marianne !!!
Stor undskyldning - vi arbejder på at få lydsiden i orden inden jul. Kik ind på siden igen om en uges tid !!!
Kh Maria !!!

...
12.12 | 15:53

Hej Maria. Har lige købt bordvers for børn. Der står, man kan gå ind på siden og høre melodierne, men jeg kan ikke høre dem. Hvad gør man?
Venligs MP

...
Du kan lide denne side